Openluchttheater Naat Piek

Pnemstraat 1

5406 XA Uden

 

0413-261622

 

Website: www.naatpiek.nl

Facebook: Theater Naat Piek


2018 Programma

Koning Arthur

Familievoorstelling vanaf 7 jaar, in het Openluchttheater Naat Piek.

 

Het magische sprookje van Koning Arthur, dappere ridders, tovenaars en prinsessen, gecombineerd met veel muziek van o.a. The Beatles.

 

Regie: Willem Schouten


Speeldata:

 

Vrijdag 22 juni en 29 juni, aanvang 20:30 uur

Zaterdag 23 juni en 30 juni, aanvang 19:00 uur

Zondag 24 juni en 1 juli, aanvang 14:00 uur

Kaartverkoop:

 

via www.naatpiek.nl of aan de kassa van het theater 

Entree: 
€ 7,50 (t/m 12 jaar) en € 10,- (13 jaar en ouder)

(Passe-partout voor SBO leden geldig)

 


Verwondering in de Udense bossen

Theater Naat Piek is vernoemd naar de hoofdpersoon van de roman ‘Het lustige leven van Naat Piek’, geschreven door H.J.M. van den Heuvel. Een ondeugende schelm uit vroeger tijden die allerlei fratsen uithaalde. Vandaag de dag dragen we deze naam nog steeds met trots!


Uden boft toch maar met zo’n openluchttheater gelegen in het prachtige natuurgebied de Maashorst. Al sinds 1979 geniet het publiek hier in het voorjaar en in de zomer van bijzondere theatervoorstellingen.


Terwijl u de vogels hoort fluiten en de zon langzaam ondergaat, geniet u van een prachtig verhaal, verzorgd decor en sfeervolle muziek. Maar vergeet vooral het spel van onze talentvolle amateurspelers niet. Zelfs bij een kleine regenbui spelen zij gewoon door en ook het publiek trotseert vaak de elementen om maar niets te hoeven missen.

Kinderen worden vaak letterlijk het verhaal ingezogen en leven uit volle borst mee. Maar ook de ouders genieten zichtbaar van onze familiestukken.