TheaterNIEUWS!

Honderd jaar Vennentheater

Titel Honderd jaar Vennentheater

Een geschiedenis van

Oisterwijks openluchttoneel in vijf bedrijven


Auteur Piet Jacobs

Omvang 128 pagina’s

Formaat 115×210

Uitvoering Ingenaaid gebrocheerd, paperback met losse DVD

Geïllustreerd Ja

Verschenen verschijnt op 6 september 2015 

Oisterwijkse Historische Brochurereeks deel 5

ISBN 978-90-809127-9-3

Prijs € 12,95

 

In deel vijf van de Oisterwijkse Historische Brochurereeks komt het rijke verleden van het openluchttoneel tot leven. In veel vaak nooit eerder gepubliceerde illustraties, zowel in kleur als zwart-wit, en veel verhalen. De samenstellers, Piet Jacobs (tekst) en Anton van Dorp (fotoredactie) kozen voor een journalistieke aanpak. In een eeuw tijd hebben misverstanden en halve en hele onwaarheden het zicht op het Oisterwijkse toneelverleden verduisterd. Die grauwsluier is weggetrokken. Primaire bronnen laten de feiten spreken.

 

Bestellen via de website van Het Kwartier van Oisterwijk